Har du ambisjoner for din neste ferie? Planlegg tidlig reisene dine fremover, og sørg allerede nå at ferien din bli optimal. Tenker du å reise rundt i Europa eller besøke andre steder rundt omkring i verden? Da er leiebilen et suverent alternativ for reisen.

Har du utsatt Norges-ferien?

Flere av oss har sikkert hatt tanken av å se det fantastiske Norge har å by på. Av forskjellige årsaker har vi kanskje ventet, men hvorfor ikke sette i gang? Med leiebil blir kjøreturen rundt Norge praktisk og lett for deg som vil oppleve Norge. Derimot sies det også at bil er en av de beste måten å oppleve Norge på. Med prisbelønt arkitektur rundt omkring i Norge, flotte fjorder og naturlandskap. Hva stopper deg egentlig? Med bil vil du virkelig kjenne på friheten. Se mer angående mulighetene dine her!

Europa rundt med bil

Allerede utforsket Norge? Vil du bli bedre kjent med omverden men fortsatt holde deg nært? Du kan fortsatt oppleve store deler av Europa med leiebil. Med et mangfoldig land du kan besøke, er mulighetene endeløse! Friheten her er at leiebilen strekker seg til steder der du ellers ikke ville ha rukket. Med flott landskap, store og folkelige byer er virkelig dette en tur du vil miste. Du kan leie alt fra en kabriolet til de varme strekkene, eller ta en bobil og opplev naturen – mulighetene er mange.

Hvem kan leie bil?

Det er kun et par vilkår som må være oppfylt før du kan leie bil. Her i Norge finnes det kun begrensinger for leietakere under 25 år. Du må være minst 19 år for å leie bil, og det kreves at du har hatt førerkortet i minst 1 år. Betalingskortet må også være åpent for internett- og utenlandsbetalinger.

Hvor kan du finne en leiebil?

Her er mulighetene store for det som vil leiebil. Med flere aktører og distributører som driver denne type tjeneste, kan du lett bare søke på nett for å finne frem. Likeså er det fint å finne gode eksempler på akkurat hvor disse er lokalisert. De fleste leiebilfirmaer i Norge er lokalisert i store byene. Samtlige verksteder har også fått distribuert biler fra disse, slik at det er et større utvalg som vil gi deg denne tjenesten. De største firmaene for leiebil er; SIXT, Budget, hertz og avis. En side som gir deg tilbud fra flere aktører er her, slik du kan samle tilbudene fra distributørene og ta et smart økonomisk valg.

Lei bil – føl friheten

Med stor tilgjengelighet er også det enkelt å få leid bil. Hvis du gjør noen gode tanker før du reiser kan det også bli billigere for deg.

  • Lei bilen i god tid på forhånd – Slik får du tidlig gode tilbud. Tilsvarende så øker prisene jo nærmere avreisedatoen nærmer seg, derfor lønner det seg å bestille tidlig.
  • Samle tilbudene dine – få en god oversikt over hva slags tilbud som finnes. Dermed kan det bli billigere for deg.
  • Bruk internett for bestilling. Det vil alltid være billigere å bestille fra nett, enn fysisk oppmøte ved firmaene.

Med gode forutsetninger tilbyr leiebilen en fleksibel reise som du kan ta i helt eget tempo. Med flere muligheter for hva du vil kjøre, og til hvor du vil kjøre – er det kun du som setter begrensingene.